vineri, 23 iulie 2010

Rabdare si Vointa.

Informatii
Silkroad este tot un mmorpg(Massively multiplayer online role-playing game) ca Metin2, pentru a putea juca Silkroad este nevoie de multa rabdare si vointa deoarece aici jocul nu are ca idee principala PVP-ul(player vs player), aici ideea principala este de a face lvl cat mai repede si usor posibil.
Eu joc Csro(chinese silkroad online) si o sa ma apuc de serverul prietenului meu Snow, asa ca nu vor exista Europeni pe serverele private decat daca esti dispus sa platesti o anumita cantitate de bani.
Principalele regate ca sa spuna sa sunt Europenii si Chinezi, fiecare pot sa-si aleaga dintr-o varietate de carcatere in care si-i pot creea dupa bunul plac.
Joburi
Atunci cand faci un level primesti 5 puncte in care le poti pune ori in INT sau STR, pana la level 20 poti sa da-i restart unde ai murit, iar de la lvl 20 poti sa iti alegi intre 3 joburi Thief(hotz), Trader(Vanzator) si Hunter(Vanator).
-Treaba Traderului este de a duce dintr-un oras in altul obiecte de unde le cumpara de la un anumit NPC(non playing caracter), exista niste stelute, iar acele stelute reprezinta cat de valoroasa e marfa ta, 1 steluta=2 hoti, 1/2=3 etc.
-Treaba Hunterului este de a ajuta traderul sa ajunga cu bine in orasul vecin unde isi poate vinde bunurile si primesti si tu si el experienta pentriu job.
-Treaba Hotului este de a-i opri pe tarderi sa duca pana la capat misiune si sa-i ucida pe hunteri sau traderi.
System requirements Minimum[3]
800 MHz Pentium 3 CPU
256M RAM
64mb 3D accelerator graphics card (GF2 series or VGA with similar grade)
DirectX 9.0c
4 GB hard disk space
Internet Connection
Recommended
2.4 GHz Pentium 4 CPU
512M RAM
256mb 3D accelerator graphics card (GeForce FX 5600 or VGA with similar grade)
Level
Cum am mai spus, ideea principala a acestui joc este de a face lvl cat mai repoede si usor posibil, iar lvl maxim este 120.
Sunt foarte multe questuri care te vor ajuta pentru a face lvl.
Armuri si Arme
Cred ca ce face silkroadu cel mai interesant sunt armele si armurile, exista 2 tipuri de arme rare
Seal of Sun si Seal of Sun (iti poti da seama cum arata deoarece apar niste scantei ce se invart in jurul lor)
Echipamentul se poate strica asaca ca va trebui sa te opresti din grind( omori mobii) si sa te duci sa le repari ,dar rareori.
Echipamentele pot sa cada cu bonusuri.Sunt 3 tipuri de echipamente Garment, Protector si Armour

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu