marți, 20 iulie 2010

Counter Strike 1.6

Introducerea
Sunt sigur ca multi dintre voi au auzit despre acest joc, deoarece a aparut prima oara in anul 2000, creat de Valve si realizat de Minh Le şi Jess Cliffe.
Counter Strike 1.6 prescurtat Cs 1.6, a avut inca 2 variante lansate in anul 2003 Counter Strike:Condition Zero si respectiv Counter Strike:Source lansat in anul 2004.
Voi discuta in aceasta postare despre Counter Strike 1.6.
Counter Strike face parte din clasa jocurilor FPS( First Person Shooter).Din luna mai a anului 2006 până în prezent Counter-Strike este cel mai jucat FPS din lume.In anul 2002 a avut peste 30.000+ de servere populate pe Internet pentru Cs.
In anul 2004 avea peste 85.000 de jucatori care jucau simultan CS, iar in anul 2006 erau peste 200.000 de jucatori de CS.
Gameplay
In acest joc jucatorii au de ales intre 2 echipe: Counter-Terrorist(CT) sau Terrorist(T).
Exista mai multe moduri ce Cs( ostatici, bombe,respawn,zombie,deathrun,soccer etc.)
Fiecare echipa porneste cu o anumita suma de bani cu care isi pot cumpara arme,veste antiglont,bombe etc.
Ei primesc initial un pistol(Glock pentru T si USB pentru CT), daca ucizi un adversar primesti 300$ sau daca salveaza ostaticii, daca explodeaza/nu xplodeaza bomba.
Atunci cand esti ucis poti deveni spectator(te poti plimba pe mapa fara ca cineva sa te vada), sau poti privi pe ceilalti jucatori ca si cum ai juca tu.
Tabela de scor arata urmatoarele kills(cati playeri ai ucis), deaths(de cate ori ai murit), ping(LAG-ul in milisecunde).De asemenea arata si cine a murit sau cine are bomba(echipa advesrara nu poate vedea)
Pe fiecare server exista un anumit numar de admini(administratori), treaba lor este de prinde hackeri(playeri care folosesc coduri pentru a demonstra ca sunt mai buni) si sa-i baneze(sa le de-a interdictie),sa restarteze rundele, sa de-a slay(sa-l ucida), llama(nu poti vorbi) etc.
De asemenea pe Cs 1.6 poti avea clanuri de exemplu:Sk Gaming, Fnatic, Realness(rLs) etc.
Eu va sufgerez sa incercati acest joc daca sunteti fan al jocurilor FPS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu